Kyllä! Jouluvalot, tai oikeastaan valotähdet ja ikkunavalaisimet on nyt haettu! Kuulemma liian aikaista laittaa vielä ikkunoihin?!? No tyydyin sitten hetken ihasteltuani pakkaamaan ne vielä nöyrästi laatikkoihinsa odottamaan

Ovikranssin teko piti aloittaa tänään, mutta en saanut vielä mistään hitsauslankaa ja rautalankaa, mitkä kuulemma toimii tässä loistavasti. Eli ajatuksena tosiaan tehdä hurjan iso rautalankakranssi, johon ympärille sitten valoköynnöstä. Mutta tämä tosiaan siirtyy vielä.

Niinpä aloin tehdä kynttilöille alustaa! Ajatus tuli siitä, kun meille jäi muutamia kivilaatan paloja tästä edellä näkyvästä takasta. Pakkohan ne on yrittää hyödyntää, kun tykkään laatasta ihan hulluna. Esimerkiksi leikkuulautana grillin luona ajateltiin hyödyntää yhtä isoa palaa. Ainut että leikattu kivi, missä kiiltävä pinta siis päällä mutta sivut leikattu eikä käsitelty mitenkään, niin ei tosiaan näytä kovin kivalta. Varsinkaan sisällä käytössä, ei sillä grillillä niin väliä.  Mutta katsotaan mitä tulee, koitan saada siitä yhdestä palasta kivan näköistä alustaa vaikka muutamalle pöytäkynttilälle.

Nyt vielä hetken teetä nautiskellen kynttilöiden loisteessa...